0
Košarka

FOTO: twitter/@NBA

REGULARNI DEO NBA LIGE JE ZAVRŠEN: Evo šta nas čeka u nastavku! (FOTO)

Objavljeno: 10.04.23 u 08:05

Poznato ko sa kim igra.

Nakon što su odigrane poslednje utakmice Zapadne konferencije, NBA ulazi u najzanimljiviji deo sezone. Denver Nagetsi su prvi na Zapadu, dok su Baksi na Istoku, a dobili smo parove za plejin i plejof za 2023. godinu.

Na Istoku je ovako:

Toronto Reptorsi dočekuju Čikago Bulse, dok Majami Hit ide na Atlanta Hokse, gde pobednik ide na sedmo mesto, a poraženi se takmiči sa pobednikom prvog pomenutog duela za osmo mesto.

Ko bude trijumfovao i bio osmi imaće okršaj sa Milvoki Baksima, dok bi sedmoplasirani tim išao na Boston Seltikse, a to znači da trećeplasirana Filadelfija ide na Bruklin Netse i ostaje nam možda najzanimljiviji duel prve runde Istoka, a to je između Klivlend Kavalirsi i Njujork Niksi.

Na Zapadu će igrati:

Oklahoma Siti Tanderi igraju protiv Nju Orleans Pelikansa i pobednik se za osmo mesto bori sa poraženim iz duela Los Anđeles LejkersMinesota Timbervulvs, a pobednik tog susreta ide na sedmo mesto.

To znači a osmoplasirani tim ide na Denver i postoji šansa za „srpski okršaj“ Pokuševskog i Jokića, da bi sedmoplasirani išao na Memfis Grizlise.

Trećeplasirani tim su Sakramento Kingsi i reklo bi se da su njihovi protivnici dobro prošli, a u pitanju su aktuelni šampioni Golden Stejt Voriorsi.

Za kraj nam ostaje možda i najinteresantniji duel prve runde plejofa, Finiks Sansi protiv Los Anđeles Klipersa!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter