0
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and Radnicki 1923 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 10, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

(POLUVREME) GOLČINA VIGA DOVOLJNA ZVEZDI: „Crveno-beli“ imaju minimalnu prednost nakon prvih 45 minuta! (VIDEO)

Objavljeno: 10.04.23 u 18:52

Zvezda ima minimalnu prednost pred nastavak

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Radnički iz Kragujevca u 30. kolu MozzartBet superlige Srbije. Ovaj meč igra se na stadionu „Rajko Mitić“ pred praznim tribinama, zbog transparenta Ratku Mladiću, koji su „Delije“ istakle na meču protiv Novog Pazara.

Aktuelni šampion je ušao agresivno u ovaj meč i nametnuo svoj ritam od prvog sudijskog zvižduka. To im je donelo rezultat već u 6. minutu.

Kangva je iskosa izveo slobodan udarac, pogodio stativu, lopta se odbila negde na 18 metara a Aleks Vigo je sjajno plasirao loptu u gornji levi ugao i doveo svoj tim u prednost.

 

 

Nastavila je Zvezda u istom ritmu. Imao je Katai u 17. minutu dobru šansu nakon kombinacije Ivanića i Rakonjaca ali je šutirao pored gola Mladenovića.

U kratkom periodu videli smo dva žuta kartona, oba u redovima domaćih. Prvo je kažnjen Srđan Mijailović nakon oštrijeg starta u 22. minutu da bi 6 minuta kasnije bio sankcionisan i Aleksandar Dragović.

Ne preterano zanimljiv fudbal na „Marakani„. „Crveno-beli“ imaju veći posed lopte ali ne uspevaju da pronađu put do novog gola. Sa druge strane, Radnički je probao preko Vlajkovića koji je šutirao sa 30 metara ali bez uspeha.

 

VESTI O ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter