1
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and Radnicki 1923 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 10, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MILOJEVIĆ ZADOVOLJAN POBEDOM: „Drugačije je bilo bez publike ali igrači su odradili dobar posao“!

Objavljeno: 10.04.23 u 20:59

Trener Zvezde izneo je svoje utiske nakon pobede svog tima

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Radnički Kragujevac sa 2:0 u poslednjem kolu regularnog dela sezone MozzartBet superlige Srbije.

„Crveno-beli“ su igrali po prvi put ove sezone pred praznim tribinama zbog transparenta Ratku Mladiću, koji su „Delije“ istakle na meču protiv Novog Pazara.

Šef stručnog štaba šampiona Srbije, Miloš Milojević, rekao je da je bilo čudno igrati u ovakvoj atmosferi ali da su njegovi igrači na kraju uradili dobar posao.

– Drugačije je bez prisustva publike, pogotovo jer smo navikli na vetar u leđa i s te strane je energetski bilo malo monotono, ali momci su odradili dobar posao protiv ekipe koja stoji u bloku, igra na kontakt i faul. Utakmica je, za moj ukus, bila spora, ali smo dosta kreirali, postigli dva gola, mogli i još, tako da je bilo dobrih stvari. Igrači koji su ušli su pokazali kvalitet i budućnost, odmorili i Pešića i Kangu, uz to nismo iskoristili Kataija i Ivanića do kraja. Sve u svemu, pozitivan utisak – izjavio je Milojević.

VESTI O ZVEZDI:

Zvezda je i dalje neporažena ove sezone u domaćem šampionatu a Milojević ističe da se sada okreću narednom meču.

– To ništa ne znači, ako ne nastavimo u istom ritmu, tako da ne razmišljam o plej-ofu, već samo o narednom rivalu, a to će verovatno biti TSC. Idemo utakmicu po utakmicu, pa ćemo da vidimo da li smo ostvarili naš cilj – zaključio je Milojević.

0
2

1 Komentara

  1. Pa ovo je strasno cime je on zadovoljan.Ovo nije igra ni za 8.ligu evrope ako bi se ona formirala.Mora da je gledao Bajern dok je Zvezda igrala.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter