0
ATP

FOTO: krajinovic_filip/Instagram

KRAJINOVIĆ IMAO MEČ LOPTU PA IZGUBIO: Srpski teniser zaustavaljen u prvom kolu Monte Karla!

Objavljeno: 10.04.23 u 20:30

Tako blizu a tako daleko

Srpski teniser, Filip Krajinović, poražen je na startu mastersa u Monte Karlu. Od njega je bio bolji Španac, Roberto Bautista Agut, sa 1:2, po setovima 5:7/7:6/6:1 nakon tri sata borbe.

Filip tako nije uspeo da iskoristi mesto lakog luzera, koje je dobio odustajanjem brojnih igrača, koji su završavali juče mečeve u Hjustonu.

Odmah u trećem gemu prvog seta, Krajinović je oduzeo servis rivalu. Ipak, desio se pad koncentracije, što je Agut iskoristio da se vrati u set na 4:4. Srpski teniser nije klonuo, već je nastavio sa agresivnom igrom, što mu je donelo novi brejk i prvi set 5:7.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Drugi set je bio dosta izjednačen i nije viđen nijedan brejk. Filip je imao meč loptu prirezultatu 10:11 ali je bio stegnut i to ga je koštalo na kraju pobede.

Iskusni španski teniser je nakon osvojenog drugog seta, preneo momentum u odlučujući set, dok je Krajinović potpuno pao, kako psihološki tako i energetski.

 

 

Agut u sledećem kolu čega boljeg iz duela Zverev-Bublik.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter