0
Domaći fudbal

delije sever navijaci kosovo Crvena Zvezda - Novi Pazar, Superliga Srbije, superliga, Beograd Srbija 12.3.2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

„DELIJE“ IZAZIVAJU FIFA: Navijači Crvene zvezde ovako uzvratili na zatvaranje Marakane! (FOTO)

Objavljeno: 10.04.23 u 18:15

Ovo bi moglo skupo da košta njihov klub

Kao što već verovatno znate Crvena zvezda je kažnjena nakon tužbe FIFA zbog „rasističkih“ povika sa tribina na utakmici protiv Novog Pazara.

Konačnu kaznu ovim povodom je donela Disciplinska komisija FSS-a na urgiranje Svetske kuće fudbala, koja je dobila prijavu od strane organzicije FARE.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Oni koji optužuju navijače Zvezde za rasizam očigledno ne znaju šta ta reč znači, ali dobro. Glavni razlog su povici sa tribina generalnu Vojske Republike Srpske, Ratku Mladiću.

Ipak, umesto da se povuku „delije“ su odlučile da uzvrate udarac već na utakmici protiv Radničkog iz Kragujevca.

Zvezdini navijači su na istočnoj tribini, na kojoj je stolicama plave boje bilo ispisano ime glavnog sponzora crveno-belih, „Gazprom“, uspeli da „sakriju“ pet slova i da ostave samo „R“ i „M“, što su i inicijali za FIFA „spornog“ generala.

BONUS VIDEO:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter