0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

BATAK SVESTAN VAŽNOSTI DUELA PROTIV NOVOG PAZARA: ‘Nećemo moći da računamo na Zukića i Traorea – Kvalitetna su ekipa!’

Objavljeno: 10.04.23 u 15:22

Trener Vojvodine Radoslav Batak smatra da njegovu ekipu očekuje zahtevna utakmica protiv Novog Pazara.

Fudbaleri Vojvodine u utorak dočekuju Novi Pazar u poslednjem kolu regularnog dela prvenstva, i pred plej-of.

Novi Pazar je kvalitetna ekipa, koja je na korak iza nas, i koja je vezala dve pobede. Međutim, nas pred našim navijačima interesuju samo tri boda i da se potom mirno pripremimo za plej-of. Novi Pazar je dobro selektirana i disciplinovana ekipa. Igraju direktan fudbal, imaju dobru tranziciju i veoma su opasni u toj poslednjoj trećini terena, gde ne komplikuju mnogo i svoje napade brzo završavaju udarcem ka golu. Međutim, mi pred našim navijačima, iako je radni dan, očekujemo podršku, jer nas očekuje zahtevna i važna utakmica – rekao je Batak.

during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match between Vojvodina and Partizan at stadium Karadjordje on April 01, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

On je potvrdio da zbog suspenzija igrački kadar nije potpun.

Četiri žuta kartona imaju Zukić i Traore i na njih nećemo moći da računamo. Topić već duže vreme igra sa bolovima u kolenu, pa ćemo videti danas sa doktorima koliko je spreman. Vitas se vratio u tim i na njega možemo da računamo, Kabić takođe trenira, ali njemu je potrebno još nedelju do dve da se spremi za intenzitet utakmice. Svi ostali su spremni i motivisani i znaju šta nas sutra očekuje. Svaki igrač je bitan i mi tako vodimo tim od kako smo došli. Znali smo da će biti i povreda i suspenzija i da će svaki igrač biti bitan – rekao je Batak.

Nemanja Nikolic (L) celebrates after scoring a goal with Veljko Simic during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match between Vojvodina and Partizan at stadium Karadjordje on April 01, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Vojvodina će na startu plej-ofa ponovo igrati protiv Novog Pazara, ali Batak ističe da ne razmišlja o toj utakmici, već samo o sutrašnjoj.

O tome smo i razgovarali, svaka sledeća je najbitnija, iako nas i za nekoliko dana opet očekuje novi duel sa Novim Pazarom, samo je pitanje na čijem stadionu. Nama je najvažnije da smo spremni, a iza nas je zahtevan niz mečeva, od Niša, preko Voždovca, Čukaričkog, Partizana i sada u Bačkoj Topoli, gde smo i pokazali koliko smo napredovali. Tako nam je i sada sutrašnja utakmica najbitnija, a posle ćemo se spremamo na sledeću. Ne razmišljamo o tome da li ćemo putovati Novi Pazar na startu plej-ofa – istakao je Batak.

Ulaznice za ovu utakmicu će se prodavati po cenama od 400 (zapad) i 200 dinara (istok). Ulaznice za zapad će se prodavati na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), dok će se ulaznice za istok prodavati na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“). Blagajne će biti otvorene na dan meča, sat vremena pre početka utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter