0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

ADMIRALBET: Pesma sirena vas poziva u novu avanturu!

Objavljeno: 10.04.23 u 12:49

Maloj sireni je potrebna Vaša pomoć, odazovite se zovu sirene!

 

Sirene, odnosno Morske Nimfe, su misteriozna bića iz grčke mitologije, pola žene – pola ribe, uglavnom tirkizne boje, poznate po prekrasnom izgledu i pesmi kojom zavode mornare. Jedna od najpoznatijih priča o sirenama je bajka o Maloj sireni od Hansa Kristijana Andersena, a sada baš ta sirena traži pomoć.

 

U pitanju je moderna adaptacija ove bajke koja stiže u vidu najnovijeg Greentube slota, a deo je popularnog Diamond Tales serijala i predstavlja ovonedeljnu Igru nedelje. Što se same igre tiče, Diamond Tales™: The Little Mermaid je 4×5 slot igra sa 40 dobitnih linija koja nas vodi u dubine okeana gde se nalazi Tritonovo blago, besplatni spinovi i Buy Back opcija. Pored toga, tokom boravka pod vodom možemo da naletimo i na biserna srca koja nam donose sjajne bonuse i Snap Drop opciju, dok maksimalni dobitak povećava ulog neverovatnih 50.000 puta.

 

Promocija Igra nedelje traje do 16. aprila, kada će 50 igrača koji su izvrteli najviše spinova na navedenoj igri dobiti 50 besplatnih spinova za istu. Za učešće u promociji neophodno je da je igrač registrovan na AdmiralBet.rs, za šta je potrebno odvojiti svega nekoliko minuta. Registracija se može izvršiti na ovom linku, ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacija, koje možete preuzeti ovde. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i 100% bonusa do 40.000 dinara.

 

Pored promocije Igra nedelje, sve igrače u AdmiralBet lokalima svakog petka čeka slot ponuda veka koja sa sobom donosi Kiša džekpotova koja traje celog vikenda, sve do nedelje, dok je uvek aktuelan i AdmiralBet Jackpot sa 3 nivoa fenomenalnih dobitaka, a sve igrače u koji uplate depozit u AdmiralBet PUB-u očekuje 25% freebeta na svaku uplatu do kraja aprila.

 

Pomozite Maloj sireni da pobedi zlu vešticu, uskočite u ovonedeljnu avanturu i izronite 50 besplatnih spinova!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter