2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDIN MESI PONOVO NA DELU: Magija crveno-belog vunderkinda vredna novog trijumfa! (VIDEO)

Objavljeno: 09.04.23 u 16:50

Sve oči na stadionu ‘Rajko Mitić’ uprte su u momka rođenog 2007. godine, koji svakodnevno opravdava nadimak! 

U derbiju 22. kola kadetskog nacionalnog prvenstva Srbije, fudbaleri Crvene zvezde savladali su u subotu Čukarički. Crveno-beli su na pomoćnom terenu u Ljutice Bogdana slavili sa sigurnih 2:0, golovima Veljka Vukojevića i Andrije Maksimovića.

Prvi pogodak na meču viđen je u 53. minutu. Uroš Tegetlija je oduzeo loptu na sredini terena i odličnim dodavanjem uposlio Vukojevića koji je sjajnu akciju krunisao pogotkom.

Ipak, potezi koji su obeležili utakmicu, ali verovatno i celu rundu elitnog takmičenja, delo su popularnog Mesija iz Novog Pazara. Andrija Maksimović, rođen 2007. godine, koji nastupa za dve godine stariju generaciju, opravdao je još jednom nadimak koji mu je dodelila rođena sestra. Ne samo da fizički liči na slavnog Argentinca, već gotovo identičnim stilom igre podiže publiku na noge širom Srbije.

Junak U17 reprezentacije Srbije iz prethodnog kvalifikacionog ciklusa još jednom je dokazao da su mu ovkavi golovi specijalnost. Nekoliko magičnih driblinga, a potom i rutinska završnica, bili su dovoljni za konačnih 2:0.

Očekuje se da bi mladi Maksimović uskoro mogao da se priključi prvom timu i smatra se jednim od najvećih projekata crveno-belih u 21. veku.

VIDEO:

209
12

2 Komentara

  1. Bravo mladiću, to nije fudbal to je najljepsa pesma, lijek za oči i dusu. Nemoj nikud da žuriš pred tobom je izvjesna budućnost i napredak, nemoj nikom dozvoliti da ti upropasti svijetlu buducnost i da zavrsis kao tvoje kolege koje su žurile da uzmu novac i sad ih nema nigde. Zvezda je sredina u kojoj može da napreduje.

    11
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter