0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Dusko Ivanovic during the 2022/2023 Aba League match between Mega v Crvena Zvezda mts Belgrade at Ranko Zeravica Hall on April 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA DANAS GOSTUJE BORCU: Čačani se bore za opstanak u ligi, Ivanović ih ne potcenjuje!

Objavljeno: 09.04.23 u 10:15

Utakmica počinje u 19.30.

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet, danas će odigrati utakmicu 25. kola AdmiralBet ABA lige protiv ekipe Borac Mozzart-a u čačanskoj hali. Ovaj duel, izuzetno je bitan za oba tima, jer crveno-beli žele da ostanu u trci za prvo mesto, dok se Borac bori za opstanak u ligi.

Pred sam susret, za klupski sajt je govorio trener Zvezde Duško Ivanović, koji je istakao da su mečevi sa Borcom uvek izazov.

Utakmice u Čačku su uvek izazov ne samo zbog verne publike na tribinama, Borac je svakako tim koji po svom kvalitetu zaslužuje bolje mesto na tabeli. Imaju nekoliko vrlo iskusnih igrača, stranca koji je već adaptiran na tim i sredinu u kojoj igra, i nekoliko vrlo mladih i izuzetno talentovanih igrača koji daju svoj doprinos ove sezone – rekao je Ivanović.

Košarkaš crveno-belih Dalibor Ilić zaključio je da Borac ima izvanrednu publiku, ali da njegov tim želi da nastavi sa pobedama.

– Imaju izvanrednu publiku, sada i dodatni motiv jer igraju za opstanak u ligi i žele pobedu. I mi želimo da nastavimo seriju dobrih rezultata, podižemo formu, polako se kompletiramo i očekujemo da odigramo dobru i čvrstu utakmicu protiv tima u kome znamo od koga nam preti najveća opasnost – zaključio je Ilić.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter