0
AdmiralBet ABA Liga

Luca Vildoza reacts during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Aleksandar Nikolic Hall on January 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VILDOSA GOVORIO O DOLASKU U ZVEZDU: „Bila je to teška odluka ali sada sam prezadovoljan ovde“!

Objavljeno: 09.04.23 u 13:30

Zvezdin Argentinac priželjkuje Partizan u finalu ABA lige

Košarkaš Crvene zvezde, Luka Vildosa, dao je intervju za „Arenu sport„, gde je govorio o svom dolasku u Srbiju, jeziku, kulturi, navijačima i Partizanu.

On je rekao da se dosta dvoumio oko dolaska u Zvezdu ali veruje da je doneo ispravnu odluku.

Dvoumio sam se zato što je nova zemlja, nisam znao ništa o njoj. Nisam govorio jezik, niti sam znao nekoga iz ekipe. Bilo je teško da dodjem ovde. Na kraju je to dobra odluka. Posle dva, tri meseca, shvatio sam da je dobra odluka i prezadovoljan sam ovde – rekao je Vildosa na TV „Arena Sport“.

VESTI O ZVEZDI:

Rekao je da je oduševljen navijačima u ovoj zemlji, zbog ogromne energije koju donose sa tribina.

Puni su energije. To sam video i kod navijača Zvezde i kod navijača Partizana. Imam osećaj da jedva čekaju da dodje utakmica i onda ti jednostavno prenesu tu energiju. Nama to znači jer onda igramo motivisanije.

Prati rezultate Partizana i čak šta vše, priželjkuje susret sa njima u finalu ABA lige.

Dobra je atmosfera unutar ekipe. U svlačionici je sve dobro. U ABA čekamo da se završi prva faza, a posle ćemo da znamo ko ide u plej-of sa kog mesta i posebno gde će da bude Partizan. Čekamo njih. Da, voleo bih da u finalu ABA lige igramo protiv njih. To mi je dodatna motivacija – zaključio je Argentinac.

Partizan je trenutno prvi sa skorom 21-2, dok je Zvezda treća sa 19 pobeda i 3 poraza ali i dva meča manje od Budućnosti.

 

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter