0
Fudbal

FOTO: YouTube/Screenshot

VIJERI PRIČAO O STANJU U INTERU: Dotakao se i Vlahovića!

Objavljeno: 09.04.23 u 23:10

Legendarni napadač ’neroazura’ bez dlake na jeziku.

Čuveni itlaijanski golgeter i bivši igrač Intera, Kristijan Vijeri pričao je o stanju u njegovom bivšem klubu. On je rekao da Lukaku nije smiren pred golom.

– Činjenica je da Lukaku nije smiren pred golom. Pričam kao nekadašnji napadač: kada bi Ventola promašivao šanse nedeljom, govorio sam mu da ode da trenira dodatno pola sata svakog dana. I ja sam promašivao, ali mi je bilo najbitnije da sam u tom trenutku uradio najbolje što sam mogao. Poludeo bih ako bih napravio neku budalaštinu. – započeo je.

Dotakao se i Dušana Vlahovića I istakao da bi on u Interu dao 25 golova.

– Ali, važno je raditi, raditi i raditi. To je jedini način da se popravi situacija. Za Lukakua je važno da ulazi u šanse. Tragedija bi bila da, recimo, ne uđe u priliku za gol na deset utakmica. Inter stvara dosta prilika tako da bi, recimo, Dušan Vlahović bi dao 25 golova da igra sada u milanskom klubu. – dodao je Bobo.

Na kraju je govorio da je Lukaku bio razarać dok je Konte bio trener, jer on zna da iz igrača izvuče najbolje.

– Lukaku je bio razarač kada je Konte bio trener. Kada bi se ponovo našao s njim negde, sledeće sezone bi postigao 25-30 golova, jer je on trener koji zna da izvuče najbolje iz njega. –zaključio je Vijeri.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter