0
Ostali sportovi

FOTO: twitter/@ufc

UFC LEGENDA NAJAVILA POVLAČENJE: „Nadam se da sam inspirisao mnoge ljude“!

Objavljeno: 09.04.23 u 13:10

Jedno od najvećih imena u mešovitim borilačkim veštinama, okačio je rukavice o klin

Noćas je održan UFC 287 u Majamiju, po prvi put nakon 20 godina.

U glavnoj borbi večeri, Izrael Adesanja, nokautirao je Aleksa Pereiru i tako vratio pojas u svoje vitrine. U „co-main“ meču, domaći borac i jedan od najvećih biznismena kada je reč o UFC borcima, Horhe Masvidal, poražen je od Brazilca, Gilberta Burnsa, nakon odluke sudija.

Dvojica sudija su bodovali 30-27 a treći 29-28.

Nakon završetka borbe, u intervjuu sa Džo Roganom, Masvidal je rekao da se povlači iz sporta koji mu je doneo toliko lešpih uspomena i životnih prilika.

Nadam se da sam inspirisao nekoga, ma o kojoj oblasti se radilo. Sada sam multimilioner i osiguran sam do kraja života – rekao je i na kraju nazvao Donalda Trampa najboljim predsednikom, dok je aktuelnog šefa SAD-a Džo Bajdena prozvao uz „Ajmo, Brendone“.

 

 

On je karijeru završio sa skorom 35-17. Nikad nije uspeo da osvoji šampionsku titulu a jedine dve šanse imao je protiv jednog najboljih boraca svih vremena, Kamaru Usmana, i oba puta je poražen.

Horhe je vlasnik najbržeg nokauta svih vremena, pošto je 2019. nakon samo pet sekundi izveo „leteće koleno“ i zverski nokautirao Bena Askrena.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter