0
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/gfksloboda

„TRI GOLA SU NAM PONIŠTENA, BAR JEDAN JE BIO REGULARAN“: Užičani izuzetno ljuti na sudije, obratili se fudbalskoj Srbiji! (VIDEO)

Objavljeno: 09.04.23 u 08:59

Smatraju da su oštećeni.

Fudbaleri Slobode iz Užica poraženi su od ekipe Radničkog rezultatom 1:0, u meču 28. kola Mozzart Bet Prve lige Srbije. Jedini strelac na utakmici bio je Gordić u 89. minutu, a nakon samog susreta, Užićani su se oglasili saopštenjem u kome su izneli jasno nezadovoljstvo suđenjem.

Situacija u Prvoj ligi Srbije je izuzetno neizvesna i čak svaki gol bi mogao da ima značaj kada se bude podvlačila crta, a iz FK Sloboda su skrenuli pažnju na čak 3 poništena pogotka u prvom poluvremenu.

GFK Sloboda se 28 kola, koliko je odigrano u PLS nije žalila na suđenje, čak ni kada smo imali elemenata na to, ali ono na šta ne možemo da ostanemo imuni, i imamo dužnost prema celoj fudbalskoj Srbiji, jeste da javno kažemo da su našem klubu danas kod rezultata 0:0 u prvom poluvremenu poništena čak tri gola za 45 minuta. Čvrsto stojimo iza toga da je bar jedan od njih bio regularan, a zašto delioci pravde nisu dozvolili da Rosoneri povedu je pitanje za neke druge – napisali su na zvaničnom profilu kluba.

Nakon današnjeg susreta, Sloboda je pala u zonu plej-auta i ima 36 bodova, dok Radnički zauzima poziciju iznad njih sa bodom više.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter