0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

NIKOLI JOKIĆU SVIRALI FAUL U PRVOJ SEKUNDI UTAKMICE: Srbin u čudu zastao – da li je ovo najbrža lična greška u istoriji?! (VIDEO)

Objavljeno: 09.04.23 u 08:40

Ovo do sada nismo videli.

Srpski košarkaš Nikola Jokić, polako se vraća u ritam nakon povrede, a protekle večeri, Denver Nagetsi su poraženi od Jute rezultatom 114:118. Dvostruki MVP NBA lige, upisao je 6 poena i po 10 skokova i asistencija, a jedna situacija na ovom meču, sigurno će se dugo prepričavati.

U pitanju je sam početak utakmice, kada je Nikoli Jokiću sviran faul na podbacivanju. Srbin se prilikom skakanja za loptu poslužio rukama i tako napravio verovatno i najbržu ličnu grešku u istoriji NBA lige.

Kada se sudija oglasio pištaljkom, svi su stali u čudu, a nakon što je bilo jasno da se radi o faulu Nikole Jokića, stvari su bile jasne i srpskom centru.

Podsećamo, Jokić je zbog povrede odigrao tek drugi od prethodnih 6 mečeva koje su Nagetsi imali, a ovog puta, falili su mu poeni za tripl dabl učinak. Nagetsi jesu doživeli peti poraz u poslednjih 6 duela, ali to ne treba da ih brine iz više razloga. U većini tih mečeva Nikola Jokić nije nastupio, dok i onda kada je igrao, minutaža mu je bila smanjena, a priliku su dobili neki košarkaši koji su tokom sezone bili manje na parketu.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter