0
Evropske lige

FOTO: josemourinho/Twitter

MURINJO ODGOVORIO NA PROZIVKE KASANA: „On očigledno ima problem sa mnom, ja nemam sa njim ništa“!

Objavljeno: 09.04.23 u 15:50

„U Realu je ostao upamćen samo po jakni“

Nekadašnji fudbaler Rome i Real Madrida, Antonio Kasano, rekao je da Žoze Murinjo više ne mari za rezultate i da se sada bavi tim poslom tek tako, da bi ostao relativan.

Posebni“ je juče nakon minimalne pobede nad Torinom, odgovorio Kasanu, rekavši da on nikad ništa ozbiljnije nije osvojio u karijeri.

Svako je slobodan da komentariše i kritikuje, ali kada se govori o drugima, kao što to radi Antonio, drugačije je. Neki od nas nared u fudbalu, on samo želi da uživa. Kasano je igrao za Romu, Inter i Real Madrid. U Madridu ga pamte samo po jakni. Sa Romom je osvojio Superkup. Sa Interom nije ni Kup Lombardije u prijateljskoj utakmici – rekao jeMurinjo i dodao:

– Znate šta sam ja osvojio sa Interom, Real Madridom i Romom. On možda ima problem sa mnom, ja nemam s njim.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Jedan od najboljih trenera svih vremena je sa Interom osvojio dve Serije A, kup Italije, superkup i Ligu šampiona. Sa Realom je osvojio sva domaća takmičenja, dok je sa Romom postao prvak Lige konferencija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter