0
Tenis

FOTO: Printscreen/Twitter

ĐOKOVIĆ HVALIO NADALA: ‘Do sada najveći i najuspešniji teniser na šljaci svih vremena!’

Objavljeno: 09.04.23 u 21:09

Srpski teniser imao lepe reči za Španca.

Novak Đoković je održao konferenciju za noviare u Monaku, gde će igrati Master u Monte Karlu. On je pričao o tome kako nije igrao u Americi i rekao da je navikao na to poslednjih nekoliko godina.

– Navikao sam se na to poslednjih nekoliko godina. Prošle godine nisam uopšte igrao u Americi ove godine ponovo, ali ok, tako je kako je, imao sam više treninga na šljaci, što je pozitivna stvar za sezonu na šljaci. Nisam imao mnogo uspeha u Monte Karlu poslednje tri godine, nisam igrao ovde dobro, nadam se da ću bolje početi sezonu na šljaci bolje i da ću podizati formu kako se bude približavao Rolan Garos. – započeo je.

Nastavio je i dodao da ove sezone ima više mečeva u nogama nego prošle i da je srećan pred sezonu na šljaci.

– Sigurne pauze naravno u rasporedu, ali već sam imao dosta zvaničnih mečeva ove sezone, u poređenju sa prošlom sezonom to je drugačija situacija. Imam više mečeva u nogama da budem srećan pred sezonu na šljaci. – nastavio je Novak.

Dotakao se i Nadala i da je veliki gubitak za turnir i tenis generalo što on ne igra.

– Ovo je gubitak za turnir i tenis generalno, jer je on ono što jeste, do sada najveći i najuspešniji teniser na šljaci svih vremena, znamo koliko puta je pobedio Monako i sve ostale turnire na šljaci. Sa druge strane, to je prilika za sve nas ostale, da kada on nije tu pokušamo da odemo što dalje i da osvojimo titulu. – dodao je najbolji teniser sveta.

Na kraju je pričao o Alkarasu i rekao da on ima sjajan mentalitet da uvek jako pritiska i da je kompletan igrač.

– Ima sjajan mentalitet, uvek vas pritiska jako, oduzima vam vreme, dobro se prilagođava svakom rivalu taktički na njegovu igru, kompletan igrač, fenomenalno je za naš sport da imamo šampiona kao što je on. On je veoma mlad, osvežavajuće je da vidimo novo rivalstvo između njega i Sinera, imali su dva neverovatna meča u Indijan Velsu i Majamiju. Njiho dvojica i Rune su lideri mlade generacije, možda oni budu nova velika trojka. – zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter