2
Domaći fudbal

FOTO: YouTube screenshot

‘ČETIRI GODINE SAM BIO U PARTIZANU, ALI ZVEZDA JE ZA MENE SVETINJA’: Legendarni fudbaler otkrio da ne može da navija za crno-bele!

Objavljeno: 09.04.23 u 18:22

‘Kakav Real Madrid, kakvi bakrači… Zvezda je vrh!’

Legendarni fudbaler večitih rivala, Milko Đurovski, u intervjuu za ‘Glas Srpske‘ govorio je o velikoj ljubavi prema Crvenoj zvezdi.

Milko ističe da je navijao za crveno-bele, čak i u periodu dok je branio boje Partizana.

– Zvezda je za mene svetinja, ali Zvezda do 1991. godine. Mene je Zvezda “napravila” zbog nje ste i došli ovde, jer me je ona stvorila. Obožavam Zvezdu. Moraš da shvatiš, u bivšoj Jugoslaviji, ako igraš za Zvezdu to je vrh ne moraš za nikog više, kakav Real Madrid, kakvi bakrači… Garantujem ti da bi mnogi Španci, Italijani, nebitno, sve dali u to vreme da igraju za Zvezdu – kazao je Đurovski i dodao:

– Dok postoje Zvezda i Partizan uvek će se pitati zašto sam to uradio. Ima svega tu, ali najviše ima u tome što sam bio drugačiji. Tada me nisu pare zanimale. Dinamo mi je davao kuću na Pantovčaku. Hteo sam da me pamte, tako sam tad razmišljao. Uvek je bilo u Zvezdi tada, dođe igrač sa strane i njemu sve daju, a naša deca neka sačekaju. Kada je u pitanju navijanje u derbiju, uvek navijam za Zvezdu. Evo recimo, u ono vreme kada sam igrao u Partizanu, kad se završi utakmica, ako smo igrali u isto vreme, uvek sam pitao šta je uradila Zvezda. Okoreli sam zvezdaš i ne mogu da navijam za Partizan. Bio sam četiri godine u Partizanu pa mi je i on drag, ali ne može to da se meri koliko volim Zvezdu – zaključio je legendarni fudbaler.

BONUS VIDEO:

9
5

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter