0
Ostali sportovi

FOTO: Twitter/Screenshot

ADESANJA NOKAUTIRAO PEREIRU ZA TITULU: Nakon 3 poraza od Brazilca, stigao efektan trijumf! (VIDEO)

Objavljeno: 09.04.23 u 10:35

Fenomenalno izdanje Novozelanđanina.

Na sinoćnjem UFC 287 eventu, Novozelanđanin Izrael Adesanja povratio je svetsku titulu u poluteškoj kategoriji. On je brutalnim nokautom srušio Brazilca Aleksa Pereiru u drugoj rundi.

Adesanja je do sada čak 3 puta izgubio od Pereire u isto toliko borbi, ali je očigledno naučio iz svih tih mečeva. Prva runda, bial je očekivano nešto pasivnija, gde su obojica bili oprezni.

Već u drugoj, Adesanja je počeo sa nekoliko dobrih kikova levom nogom, dok je Pereira uzvratio. Borba se upotpunosti otvorila, došlo je do obrta i maestralne reakcije Adesanje. On je desnik overhendom uzdrmao Brazilca, dok ga je potom novim udarcem oborio.

Ljudi, zemljo, moram reći nešto. Nadam se da svi vi koji gledate možete osetiti ovaj osećaj sreće barem jednom u vašem životu. Ali znate šta, nikada nećete osetiti ovaj osećaj ako ne krenete po nešto kad ste na dnu, kad ste nokautirani, kad vas svi omalovažavaju – rekao je Adesanja posle pobede.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter