0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@sampdoria_en

STANKOVIĆ OSTAJE U ĐENOVI: „Imamo obavezu da budemo tim do kraja“

Objavljeno: 08.04.23 u 20:40

Jasna poruka šefa Sampdorije

Mnogo se očekivalo od duela Sampdorije i Kremonezea kada je reč o navijačima kluba iz Đenove, a veoma lako moglo je da bude tako s obzirom da su njihovi ljubimci imali prednost do 85. minuta.

Ipak, umesto da se meč mirno privede kraju ekipa Dejana Stankovića je primila dva gola i na kraju je umesto pobede upisala poraz što je dodatno udaljava od opstanak u Seriji A.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Da li sa srpskim trenerom na klupi ili ne, pokazaće vreme. Što se tiče Stankovića, već je pričao da je spreman da potone sa klubom i od jeseni pokuša da ga vrati među najbolje u Italiji, a isto je ponovio i nakon današnjeg poraza.

Ostajem da se borim sa njima, imamo obavezu da budemo tim do kraja – poručio je doskorašnji strateg Crvene zvezde, pa je dodao na kraju:

Žao mi je, nisam očekivao takvu završnicu utakmice. Momci su pružili maksimum, odigrali su dobru utakmicu izuzev poslednjih 10 minuta – konstatovao je Stanković.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter