0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SLOVENAČKI MEDIJI ŽESTOKO NAPALI ČEFERINA: Lažirao je biografiju da bi se kandidovao za predsednika UEFA!

Objavljeno: 08.04.23 u 16:42

Teške optužbe iz domovine.

Šokantna vest, stigla je pre nekoliko dana iz Slovenije, kada je tamošnji portal Prava objavio da je predsednik UEFA Aleksander Čeferin lažirao podatke u svojoj biografiji. Ono na šta konkretno ciljaju, jeste činjenica da je Čeferin bio član borda FK Olimpija iz Ljubljane, što prema njihovim rečima nije istina.

Pomenuti portal napomenuo je da je razlog za ubacivanje ove informacije, činjenica da bez toga Čeferin ne bi mogao da bude kandidat na predsedničkim izborima u UEFA. U tekstu je priložena i dokumentacija koja navodno dokazuje da Čeferin nije bio član borda Olimpije od 2006. do 2011. godine.

– Poštovana zainteresovana svetska fudbalska javnosti. U našem mediju „Prava“ ponovo ćemo vam predstaviti ključne dokaze u slučaju laganja predsednika Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) Aleksandra Čeferina. U njegovom zvaničnom CV-u na zvaničnim sajtovima NZS (FS Slovenije, prim. aut) i UEFA piše da je bio član upravnog odbora NK Olimpija/Bežigrad od 2006. do 2011. godine. Međutim, autor ovog članka je već petog februara 2021. otkrio da je Aleksander Čeferin LAGAO!!! I verovatno je dokaze izneo malo „na svoj način“. Međutim, nakon što smo dobili zapisnik Olimpije od 2006. do 2011. godine, brzo smo shvatili da ime Aleksandra Čeferina ne stoji ni na jednom zvaničnom papiru!!! Gde je NZS, policija, tužilaštvo, pravosuđe, Ministarstvo pravde – piše u ovom tekstu.

Podsećamo, Aleksander Čeferin je nedavno i po treći put izabran za predsednika Evropske fudbalske unije, a mandat mu traje do 2027. godine.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter