1
Evroliga

FOTO: Starsport

SAŠA OBRADOVIĆ ČESTITAO PARTIZANU: ‘Mi smo nekad tu, nekad nismo – Dobro je da imamo ovakvu utakmicu, da naučimo kako da ne igramo!’

Objavljeno: 08.04.23 u 08:19

Preostalo mu je samo da čestita.

Košarkaši Partizana savladali su Monaku u okviru 33. kola najkvalitetnijeg evropskog takmičenja i tako izborili plasman među osam najboljih ekipa na Starom kontinentu. Crno-beli su na neugodnom gostovanju, u neizvesnoj završnici, slavili rezultatom 84:88.

Srpski stručnjak na klupi Monaka, Saša Obradović nakom poraza od Partizana čestitao je ‘crno-belima’ overen plasman u TOP8 fazu Evrolige.

‘Pre svega Partizanu čestitke na tome što se ovom pobedom kvalifikovao za plej-of fazu Evrolige. Za nas, moramo da budemo malo konzistentniji, ne smemo da igramo sa usponima i padovima. Nije lako, potrebno je razumeti tu situaciju da kada se kvalifikujete toliko utakmica ranije i obezbedite mesto u prva četiri. Sada moramo da kliknemo i prebacimo se na ratnički mod. A mi smo nekad tu, a nekada nismo. Svidelo mi se što sam video u trećoj četvrtini. Bili smo agresivniji, dobro smo se snašli, a male stvari su presudile na strani Partizana. Te sitnice na kraju, poput odbrana na Panteru, ali moramo da razmišljamo otvorenije. Moramo da budemo čvršći.’ – rekao je Saša Obradović i odmah potom dodao:

FOTO:
KK Partizan Mozzart Bet
@PartizanBC/ Twitter

‘Pa dobro, treba očekivati to. Možda ako je tako, dobro je da imate ovakvu utakmicu, da naučimo kako da ne igramo u nekim momentima i kako da igramo u drugim. Jedna akcija ne rešava tu mnogo. Sve je to individualno. Tokom utakmice smo taktički igrali loše, imali smo 10 izgubljenih lopti u prvom delu, što je dalo Partizanu lake poene u kontri. Avramović nas je iznenadio svojom utakmicom, odigrao je fenomenalno. Imate tu i momke poput Pantera, Eksuma, čak i Nanelija, koji igraju dobro i u odbrani.’ – zaključio je srpski stručnjak.

3
0

1 Komentara

  1. Dobro je da se Zvezda na vreme oslobodila ovog trenera.Sasvim je ocigledno da on od potencionala tima koji trenira ne moze da iskoristi ni 50% .

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter