2
Evroliga

Kosarka Basketball-Zeljko Rebraca Interview Beograd, 11.08.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

REBRAČA UPUTIO IZVINJENJE ZBOG PEVANJA PARTIZANOVE PESME: ‘Vojvodina je u mom srcu!’

Objavljeno: 08.04.23 u 11:55

Svi su odlučili da spuste loptu.

Nastala je opšta pometnja, kada je predsednik KK Vojvodina tokom duela Partizana i Efesa usnimljen na tribinama kako peva jednu od pesama. Navijači su odmah tražili smenu Željka Rebrače (prim.aut. predsednik KK Vojvodina) zbog tog gesta, da bi on sada uputio izvinjenje:

 

‘Hteo bih najpre da pojasnim jednu situaciju koja se desila prošle nedelje i želeo bih da kažem da sam bio pozvan od strane KK Partizan da prisustvujem utakmici legendi veterana bivših igrača Partizana i Real Madrida. Kao Željko Rebrača, ja sam deo istorije Partizana. Pozvan sam, ali nisam igrao zbog problema sa leđima i ostao sam posle na utakmici između Partizana i Reala. Gest koji sam napravio na toj utakmici nije prihvatljiv meni kao predsedniku KK Vojvodina i ovim putem se izvinjavam svim Vojvodinašima, jer je Vojvodina deo mene i u mom srcu. Zahvalio bih se i Fudbalskom klubu Vojvodina, koji je pomogao da se ova situacija razreši. Razgovarali smo juče sa njihovim predstavnicima i saglasni smo da smo svi zajedno na istom putu, pokušavajući da naš klub i grad predstavimo u što boljem svetlu.’ – stoji u saopštenju Rebrače.

1
8

2 Komentara

  1. Rebrača Željko se pravda zbog pevanja himne kluba koji ga je afirmisao, postao prvak Evrope. Mora da je finansijski potonuo pa zavisi od moćnika u. NS, baš bljutavo.

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter