0
Evroliga

Maruis Grigonis (C) during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Panathinaikos Athens and Crvena Zvezda mts Belgrade at Oaka Altion Arena on March 10, 2023 in Athens, Greece. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PANATANAIKOS I OAKA ARENA ZAJEDNO JOŠ 49 GODINA: Grčki velikan sklopio veliki dogovor sa Vladom Grčke!

Objavljeno: 08.04.23 u 15:10

Verovatno jedina dobra stvar koju je grčki klub uradio ove sezone

Košarkaški klub Panatanaikos sklopio je načelni dogovor sa Vladom Grčke prema kom će dobiti dugoročnu licencu za korišćenje OAKA Arene, tačnije na narednih 49 godina, saznaje „Basket news„.

Osim njih, ovu dvoranu su koristili ekipe AEK-a, Marusija i reprezentacija Grčke.

 

 

Grčki velikan igra jako loše ove sezone i trenutno su 16. u Evroligi sa svega 11 pobeda i 22 poraza. U poslednjem kolu gostuju ekipi Partizana, a meč je na programu sledećeg petka.

Dobro obavešteni sajt tvrdi da detalji i uslovi korišćenja još uvek nisu poznati.  Prvobitni dogovor između kluba i vlade bio je da klub dobije 70% komercijalne upotrebe i opštih prihoda i 100% ulaznica. Pored toga, Panatinaikos bi uštedeo novac od kirije, koja je bila između 500.000 i milion evra.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter