0
Evroliga

Ostoja Mijailovic Partizan - Crvena Zvezda , Derbi, ABA Liga 13 - Mart - 2023.Beograd, Srbija Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

OSTOJA MIJAILOVIĆ: ‘Panter kapitenski preuzeo odgovornost – Neverovatan uspeh!’ (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.23 u 11:24

Imao je čime da bude zadovoljan.

Predsednik SD Partizan, Ostoja Mijailović prisustvovao je pobedi svog tima nad Monakom u Kneževini. Nakon plasmana u TOP8, vidno oduševljeni Ostoja Mijailović, rekao je:

‘Realno sjajna utakmica, borbena utakmica. Neverovatan uspeh je pobediti Real, Olimpijakos i Monako na njihovom terenu. Tri od četiri najjače ekipe su savladane i to je zaista uspeh kojem svi navijači Partizana treba da se raduju, a onda imamo i prolazak u plej-of posle 13 godina. Ogromna stvar za Partizan i za sve navijače kluba koji su bili strpljivi svih ovih godina. Znali smo da ova ekipa može mnogo, sa Željkom, igračima, sa armijom navijača, menadžmentom koji vredno radi iza scene.’ – izjavio je Ostoja Mijailović u razgovoru za Mozzartsport. O pobedničkom šutu Kevina Pantera, predsednik Partizana rekao je:

‘Preuzeo je odgovornost, pokazala je cela sitiacija da je Željko bio upravu kada mu je pre početka sezone udelio kapitensku traku. On obožava ovaj klub i ekipu, retko koji stranac ima takvu emociju, njega nekako posebno volim i drago mi je zbog njega. Naravno da ne zaboravim ostale momke koji su izvanredni bili. Od Alekse i Zeka, pa na dalje. Ja se sa njima radujem kao da sam igrač, a ne predsednik jer smo svi mi porodica. Isplatilo se tih šest teških godina, neprospavane noći, sada se veselimo. Ovo je veliki podstrek za nastavak sezone.’ – zaključio je Ostoja.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sport Klub (@sport.klub)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter