1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆU POSTAVLJENO PITANJE O FAJNAL FORU: Evo šta je Željko odgovorio!

Objavljeno: 08.04.23 u 00:01

Veliki uspeh crno-belih!

Košarkaši Partizana savladali su Monaku u okviru 33. kola najkvalitetnijeg evropskog takmičenja i tako izborili plasman među osam najboljih ekipa na Starom kontinentu. Crno-beli su na neugodnom gostovanju, u neizvesnoj završnici, slavili rezultatom 84:88.

Junak Partizana je kapiten Kevin Panter, koji je na nešto manje od 20 sekundi do kraja utakmice pogodio fantastičnu trojku vrednu plasmana u plej-of.
FOTO:
KK Partizan Mozzart Bet
@PartizanBC/ Twitter
Po završetku utakmice novinarima se na konferenciji obratio šef struke crno-belih, Željko Obradović.

– Pre svega, šta reći, srećan sam što smo pobedili utakmicu večeras i da budemo među osam najboljih u Evroligi. Svaka čast mojim igračima na svemu što su do sada uradili. Bila je ovo teška utakmica protiv tima koji je već u prva četiri i imaće prednost domaćeg terena u plej-of seriju. Čestitke i njima, ali i našim ljudima, koji su naša moć, koji pokreću tim, gde god da igramo. Imamo toliko navijača koji su i ovde bili večeras da nas podrže. To nam daje snagu da budemo na nivou na kojem je potrebno – kazao je legendarni trener i otkrio da nije upoznat sa kombinacijama i matematičkim proračunima vezanim za žreb u plej-of fazi.

– Upravo su me informisali da ne možemo da budemo osmi. Možemo da budemo peti, šesti ili sedmi, ali to nije bitno. Igraćemo na nivou na kojem smo već bili.

Obradović je potom upitan da li Partizan može do F4?

– Prerano je to. Da vidimo gde ćemo biti i šta ćemo biti…

BONUS VIDEO:

42
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter