0
Fudbal

FOTO: YouTube/Screenshot

NEVEROVATAN PROMAŠAJ JOVIĆA: Srpski reprezentativac mogao da bude heroj! (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.23 u 21:20

Ovo bi ’Violi’ bio deseti trijumf u nizu.

Danas od 14:30 fudbaleri Fiorentine su na svom stadionu dočekali ekipu Specije u okviru 29. kola italijanske Serije A. Meč je zavšren remijem, rezultatom 1:1, a pogotke su postigli za domaće, autogol igrača gostiju Visinevskog, a za Speciju precizan je bio Nzola.

Tim iz Firence je tako propustio priliku da prvi put u istoriji stigne do 10 vezanih pobeda u svim takmičenjima. Prethodno su imali pet u Seriji A, tri u Ligi konferencija i jednu u Kupu, dok su protiv Specije najbolju priliku u drugom poluvremenu, za trijumf, imali u 88. minutu Luke Jovića. On je na teren ušao u 81. minutu, zatim je u finišu sjajno okrenuo čuvara, ali je sa nekih šest-sedam metara, iskosa sa leve strane, šutirao pored gola koji je čuvao Dragovski.

Trener Fiorentine Vićenco Italijano je rekao nakon utakmice da je jedino razočarenje sto su propustili priliku da upišu desetu pobedu u nizu.

– Jedino razočarenje dana je što smo propustili da upišemo tu desetu pobedu u nizu, uleteli smo u ovakav dan u kom smo imali srećnog protivnika. Šteta, ostaje gorčina zbog tog rekorda koji je mogao da uđe u istoriju. Taj gol Specije mogli smo da izbegnemo. – zaključio je Italijano.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter