0
Evroliga

FOTO: Screenshot/Twitter

NANELI ODUŠEVLJEN ZBOG ĐOKOVIĆA: „Legenda brate“! (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.23 u 14:30

Američki košarkaš je prosto morao da se slika sa najboljim teniserom sveta

Košarkaši Partizana slavili su protiv Monaka 84:88 i tako čekirali vizu za plej-of. „Crno-beli“ su imali veliku podršku sa tribina a među njima se našao i najbolji teniser sveta, Novak Đoković, koji je došao sa suprugom Jelenom i sinom Stefanom.

Novak je rekao da prati ekipu Željka Obradovića i da uvek navija za njim osim kada igraju protiv Crvene zvezde. Za razliku od njega, sin Stefan je strastveni navijač Partizana, što je i pokazao juče svojim reakcijama.

Nakon završetka utakmice, svi košarkaši Partiazana otišli su da se pozdrave sa teniskom legendom i prozbore koju reč. Posebno je oduševljen bio Džejms Naneli, koji je tražio da se slika sa njim rekavši – Legenda brate!

 

 

Izabranici Željka Obradovića u poslednjem kolu dočekuju ekipu Panatanaikosa i učiniće sve da završe sezonu na 5. mestu i izbegnu eventualne susrete sa Barselonom, Realom i Olimpijakosom.

 

BONUS VIDEO

 

10
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter