0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

MIKICA VESNIĆ I ADMIRALBET ZAJEDNO PRED NOVIM IZAZOVOM

Objavljeno: 08.04.23 u 11:00

Kompanija AdmiralBet i višestruki šampion Srbije i Istočne Evrope u automobilizmu ozvaničili ekskluzivnu saradnju

Sličan se sličnom raduje, a da je to tačno dokazali su AdmiralBet i najuspešniji automobilista Srbije, Milovan Mikica Vesnić. Naime, nakon 12 osvojenih titula šampiona države u automobilizmu, osvajanja Dijamantske kacige AMSS-a, 5 uzastopnih titula šampiona Istočne Evrope (FIA CEZ), šampionskog i vicešampionskog odličja u TCR Istočna Evropa, Mikica Vesnić i najuspešniji srpski automobilski klub, ASK Vesnić, se zajedno sa novim betting partnerom, kladionicom AdmiralBet, okreću novom izazovu.

Kompanija AdmiralBet je neko vreme pomno pratila rezultate Mikice Vesnića i njegovog tima, pa joj se ukazala velika čast i zadovoljstvo da ostvari saradnju sa najpoznatijim srpskim automobilistom i zajedno sa njegovim timom krene u pohod na evropska brda.

Do sada je rođeni Užičanin osvojio gotovo sve što se osvojiti može na kružnim stazama u Srbiji i Evropi, pa je vreme da se sa AdmiralBetom kao novim sponzorom u sezoni 2023. isproba u borbi za krov Evrope u okviru FIA Evropskog šampionata na brdskim stazama (FIA European Hill Climb Championship). FIA EHCC je najstariji šampionat pod okriljem Svetske automobilističke federacije (FIA) i sastoji se od deset takmičenja na celoj teritoriji Evrope, od Portugala do Poljske, a sezona počinje polovinom aprila u Francuskoj i završava se 17. septembra kada je na programu trka u Hrvatskoj.

FOTO: AdmiralBet

U predstojećoj sezoni Mikica Vesnić će sedeti za volanom automobila Audi RS3 LMS TCR, koji je modifikovan u radionici ASK Vesnić kako bi bio konkurentan najboljim evropskim timovima na brdskim stazama. Kako sam Vesnić ističe, na brdskim trkama njega i ceo tim očekuju nova pravila i nove tehničke specifikacije automobila, pa je cilj ove sezone da se cela ekipa što bolje upozna sa samim takmičenjem, što ne znači da neće ciljati najviši mogući plasman. Konkurencija na brdskim trkama je izuzetno jaka, što potvrđuje činjenica da će se Mikica u svojoj klasi takmičiti sa dva evropska šampiona kroz 10 takmičarskih vikenda i više od 30.000 kilometara puta.

AdmiralBet će kao zvanični betting partner biti uz Mikicu tokom cele sezone, dok će malo sreće biti potrebno da se Vesnić i njegov tim posle pređenih 30.000 kilometara nađu među 3 najuspešnija tima u sezoni. Veliki izazov je pred srpskim timom, ali jedini put kojim se može ići je napred, što ekipi iz ASK Vesnić i AdmiralBeta ne predstavlja nikakvu nepoznanicu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter