1
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/Screenshot

LUDA ATMOSFERA U ZVEZDINOJ SVLAČIONICI: Bukari se zabavlja uz pesmu Baje Malog Knindže! (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.23 u 17:06

Spremaju se za poslednji izazov u prvom delu sezone.

Fudbaleri Crvene zvezde, poslednju utakmicu prvog dela Mozzart Bet Superlige Srbije odigraće u ponedeljak protiv ekipe Radničkog iz Kragujevca. Nakon trijumfa nad Spartakom u Subotici, pre 3 dana, izabranici Miloša Milojevića pripremaju se za naredni izazov, a snimci iz svlačionice svedoče da u ekipi vlada izuzetno pozitivna atmosfera.

Na snimku koji je Aleksandar Pešić objavio na Instagramu, može se čuti pesma Baje Malog Knindže „Kopačke“, dok Osman Bukari uz nju pleše.

Dovoljno dugo je Bukari u Srbiji, pa je očigledno navikao na ovakav izbor muzike saigrača. Reprezentativac Gane je upravo protiv Spartaka bio strelac jednog od golova crveno-belih, a priliku da se ponovo upiše u listu strelaca imaće u ponedeljak od 18 časova.

Crvena zvezda ima priliku da obezbedi titulu šampiona Srbije i pre početka plej-ofa, a to će se dogoditi ako savladaju Radnički, uz to da TSC i Čukarički ne slave u svojim duelima.

11
3

1 Komentara

  1. Ako vam je ovo domet za zabavu i uživanje, nije ni čudo da niko neće da dođe da vas gleda na stadionu. Ako ikad promenite plej listu i zaplešete u melodije i reči pesme Cuneta Gojkovića, možda i bude nešto od vas kao ljudi… I fudbalera.

    1
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter