0
Fudbal

FOTO: Twitter/ S.S Lazio

LACIO NASTAVIO SA SJAJNIM PARTIJAMA: Sergejeva majstorija izazvala eksploziju na ’Olimpiku!’ (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.23 u 23:05

’Nebesko-plavi’ grabe ka Ligi šampiona.

Fudbaleri Lacija savladal su rezultatom 2:1  na svom stadionu ekipu Juventusa u okviru 29. kola italijanske Serije A i osamili se na drugom mestu sa 58 bodova, 5 više od gradskog rivala Rome, koja se sada nalazi na trećoj poziciji. Italija sasvim izvesno ima novog šampiona, ali i vicešampiona, ukoliko ne bude strmoglavog pada u završnom delu sezone, to mesto će da prigrli Lacio

Prvi pogodak na utakmici je postignut u 38. minutu kada je Zakanji poslao savršenu loptu, koju je srpski internacionalac je isto tako savršeno primio loptu i ostavio Ščesnog bez ikakve šanse da odbrani. Bunio se tom prilikom levi bek Juventusa Aleks Sandro, ali je ostao utisak da ga Srbin nije dotakao.

Samo četiri minuta kasnije, Juventus je odgovorio, a Adrijen Rabio se našao na pravom mestu u pravo vreme i pogodio za izjednačenje. Veče za zaborav za Vlahovića i Kostića koji su utakmicu završili u 63. minutu kada su istovremeno zamenjeni. Njihov saigrač iz državnog tima Srbije je ostao do kraja na terenu. Tačku na utakmicu postavio je gol Zakanjija iz 53. minuta. za sve izvesnije mesto u Ligi šampiona.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter