0
Fudbal

FOTO: Twitter/JuventusFC

JUVENTUS NA OLIMPIKU VEČERAS ZA NASTAVAK ODLIČNE FORME: Čak tri srpska fudbalera na terenu! (FOTO)

Objavljeno: 08.04.23 u 20:50

Oba tima u seriji pobeda.

Fudbaleri Juventusa večeras od 20:45 gostuju na ’Olimpiku’ ekipi Lacija u okvriu 29. kola italijanske Serije A. ’Nebeskoplavi’ se trenutno nalazi na drugom mestu  sa 55 bodova, dok se gosti iz Torina  nalazi na sedmom mestu sa 44 boda. U prvoj utakmici ova dva rivala ove sezone završen je rezultatom 1:0 u korist izabranika Maksimilijana Alegrija.

Juventus se nalazi u dobroj seriji rezultata, poslednji poraz su doživeli pre više od mesec dana, kada su baš na ‘Olimpiku’ poraženi od Rome sa 1:0. Od tada su vezali pet pobeda zaredom, a u poslednjem meču su pre četiri dana igrali protiv Intera 1:1.

Lacio u ovaj meč dočekuje u dobroj formi, u prošlom kolu su savladali Moncu sa 2:0, dok su pre odlaska na reprezentativnu pauzu slavili u velikom derbiju protiv Rome sa 1:0.

Na ovom meču bi trebali da gledamo sva tri srpska reprezentativca, Sergeja MilinkovićSavića, Filipa Kostića i Dušana Vlahovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter