0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

FULAM NE MOŽE BEZ MITROVIĆA, NJUKASL OSTAJE U VRHU: Lampardov povratak u Čelsi nije urodio plodom! (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.23 u 18:12

Zanimljivi dueli u Premijer ligi.

Fudbaleri Fulama poraženi su od ekipe Vest Hema minimalnim rezultatom, a ovu utakmicu propustio je srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović, zbog suspenzije. U pitanju je bilo 30. kolo Premijer lige, a jedini pogodak smo videli u 23. minutu kada je Rid postigao autogol i tako doneo trijumf gostima.

Pored ovog susreta, odigrano je još 6 utakmica, dok će se od 18.30 sastati Mančester siti i Sautempton.

Njukasl je uspeo da savlada Brenford rezultatom 1:2, nakon preokreta i zaostatka posle 45 minuta igre. Prvo je domaćima poništen gol u 8. minutu zbog ofsajda, da bi u 30. minutu Toni promašio jedanaesterac.

Do vođstva domaći stižu u 46. minutu kada Toni konačno uspeva da zatrese mrežu Njukasla. Znatno bolje, gosti su zaigrali u drugom delu igre, a posle autogola Raje u 54. minutu na semaforu je bilo 1:1.

Samo 7 minuta kasnije, konačan rezultat postavlja Isak. Mogli su gosti i ubedljivije da slave, ali je Vilsonu pogodak poništen zbog igranja rukom.

Sa druge strane, svoje navijače su neprijatno iznenadili fudbaleri Čelsija, jer su doživeli poraz od ekipe Vulverhemptona. Jedini strelac na utakmici bio je Nunjez u 31. minutu.

OSTALI REZULTATI:

Mančester junajted – Everton 2:0
Aston Vila – Notignem Forest 2:0
Brentford – Njukasl 1:2
Fulam – Vest Hem 0:1
Lester – Bornmut 0:1
Totenhem – Brajton 2:1
Vilverhempton – Čelsi 1:0

BONUS VIDEO: 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter