0
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA VRAĆA BIVŠEG IGRAČA: Pojačavaju se za Ligu šampiona! (FOTO)

Objavljeno: 07.04.23 u 08:55

Milivojević bi mogao nazad.

Uprava Crvene zvezde već je počela da kuje planove o pojačanima na leto, kako bi se dobro pripremili za start naredne sezone. ’Crvenobeli’ će jeseni igrati grupnu fazu Lige šampiona, a samo je pitanje trenutka kada će zvanično odbraniti titulu prvaka države.

Neizvesno je da li će Zvezdu i u elitnom takmičenju predvoditi Miloš Milojević ili će ga naslediti Barak Bahar iz Makabi Haife, ali okosnica tima već se nazire. Uz starosedeoce, tu će biti oporavljeni Uroš Spajić koji se zimus vratio u Beograd iz Kasimpaše, iz Kopenhagena stiže Marko Stamenić, a iz Slavije Prag Nigerijac Piter Olajinka.

FOTO: Twitter/ Crystal Palace

Kako saznaju Večerenje novosti na pomolu je još jedno veliko pojačanje, odnosno povratak Luke Milivojevića.  Kapiten Kristal Palasa i u nekim ranijim prelaznim rokovima pominjao kao želja Crvene zvezde. Po završetku tekuće sezone ističe ugovor sa londonskim klubom, a šanse za realizaciju dogovora ovog puta su nešto realnije. Iskusni vezista već sedam sezona nastupa u Premijer ligi, a u poslednje dve nije standardan i to bi moglo da utiče na odluku da ne dođe do obnavljanja saradnje sa njegovim klubom.

Milivojević je dosad sakupio skoro 200 nastupa za Orlove iz Londona, dok je crveno-beli dres nosio 47 puta. Za Zvezdu je igrao od januara 2012. do  jula 2013, nakon što je Anderleht platio 2.700.000 evra za njegov transfer.

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter