0
AdmiralBet ABA Liga

Partizan's head coach Zeljko Obradovic during round 32 Euroleague basketball match between Partizan and Real Madrid in Belgrade, Serbia, on March 31, 2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ŽELJKO JE IDOL JEDNOG HRVATA: „San svakog trenera je da jednog dana bude kao on“

Objavljeno: 07.04.23 u 19:26

Obradović može da bude uzor svima

Bez ikakve dileme se može reći da je ekipa Splita jedno od najvećih iznenađenja u ABA ligi ove sezone.

Čini se da najveća zasluga za ovaj uspeh nekadašnjeg prvaka Evrope ide treneru tima sa obale Dalmacije, Srđanu Subotiću.

VESTI O PARTIZANU:

Namučio je Split ove sezone i Partizan na domaćem terenu, Džejms Naneli je tada postigao trojku u poslednjem trenutku, a posle meča su Željko Obradović i pomenuti stručnjak prijateljski razgovarali.

U razgovoru za hrvatski portal „24 sata“, trener Splita je rekao da nema poente upoređivati budžete Partizana i njegovog kluba, jer bi se došlo do nekih neverovatnih brojki.

Budžeti nisu za upoređivanje, a ni snaga igrača. Lepo je kada ti takav trener nakon utakmice stisne ruku i kaže da radiš dobar posao. San svakog trenera je da jednog dana bude kao on, ali retki dobiju priliku da rade na nivou i na način na koji on to radi – rekao je Subotić za pomenuti portal.

BONUS VIDEO:

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter