22
Košarka

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Olympiacos Piraeus Basket at Aleksandar Nikolic Hall on April 06, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„ZAMOLIĆU EVROLIGU DA KAZNI ZVEZDU!“: Navijač Partizana ‘tužio’ crveno-bele, evo zbog čega traži kaznu! (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.23 u 10:14

Ovo mu je zasmetalo!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet sinoć su u prepunoj dvorani Pionir savladali Olimpijakos u 33. kolu Evrolige – 87:79.

Atmosfera u dvorani je bila fenomenalna tokom celog meča. Nakon samog kraja, košarkaši i jednog i drugog tima prišli su navijačima kako bi ih pozdravili, s obzirom da su pristalice Zvezde i Olimpijakosa u bratskim odnosima.

Delije su to iskoristile i zapalile par baklji, nalik onome što su učinili navijači Olimpijakosa nakon utakmice u Pireju, gde su takođe slavili beogradski crveno-beli.

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Olympiacos Piraeus Basket at Aleksandar Nikolic Hall on April 06, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

Međutim, nije svima prijala atmosfera u Pioniru. Jedan navijač Partizana je preko Tvitera odlučio da prijavi Evroligi Crvenu zvezdu zbog paljenja pirotehničkih sredstava.

Zamoliću Evroligu da kazni Crvenu zvezdu u skladu sa pravilnikom Evrolige, a zbog upotrebe pirotehnike, pogotovo baklji, od strane Delija tokom meča sa Olimpijakosom, odigranog 6. Aprila 2023. godine. Hvala unapred. – napisao je izvesni Aleksandar Aleksić na svom Tviter nalogu.

77
191

22 Komentara

  1. Baklje su upaljene nakon a ne za vreme utakmice tako da nije napravljen nikakav prekršaj.Ti što se praviš pametan preko twittera stisni petlju pa tuži zvanično kad si mangup pa kad budeš morao da platiš troškove pitaću te onda mentolu glupi.

    18
    8
    Odgovori
  2. Klasični glodar…jednom paćenik,uvjek paćenik i drukarica malena.Zbog toga im pola tribine i lezi po zatvorima.
    I naravno navikli smo od malog zagrebačkog kluba i njegovih „navijaca“ da drukaju.Nista novo

    31
    27
    Odgovori
      • Nemoj da se palis bezveze,nego navijaj za svoj klub bez drukanja drugih zagrepcanin.Vidis da vam dobro ide.Top 8 na skoro svim sportakim tabelama.Nije mala stvar

        2
        0
        Odgovori
    • Rece Krcunovo dete, tog istog Krcuna koji je pobiovise srba nego hrvati i nemci zajedno. Bolece ce vas do kraja vasih malih strokavih zivora puna arena i Istanbul 92’… Mukice male.. Pojesce vas zavist 🙂

      12
      10
      Odgovori
      • Neće nas pojesti ništa ne brini, jer mi volimo svoj klub a drugi nas ne zanimaju, a vi više mrzite Zvezdu nego li bodrite vašu ekipu. Hvala Bogu pa navijam za Zvezdu, a ne tim čiji je jedan od osnivača bio Franjo Tudjman i koji vas prekrstio u crno bele. Nemojte da lupetate jer ispadate jadni, informišite se malo ko je bio Krcun i kako je i zašto „poginuo“ pa onda nešto pričajte. Imao je i mračnih strana, stoji, ali ako bih da biram iznova i iznova bih njega birao nego li vašeg osnivača. Edukuj se malo brate moj

        13
        4
        Odgovori
        • Nije Franja osnovao partizan, osnovala ih je 32.zagorska brigada u Zagrebu oktobra 1945.a Tuđman je bio predsednik JSD od 1958-1961

          3
          2
        • A kako tebi covek da objasni nesto kad si pun dezinformacija i ubedjen da nesto znas u zivotu.
          Prvo se ti edukuj pa objasnjavaj drugima. Moj savet ti je da ne verujes svemu sto procitas na netu nego se raspitaj sta je istina.

          1
          1

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter