1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

OVAKO JE PANTER PRESUDIO MONAKU: Pogodak kapitena vredan plej-ofa! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.23 u 23:25

Trojka koja će ostati upamćena!

Košarkaši Partizana savladali su Monaku u okviru 33. kola najkvalitetnijeg evropskog takmičenja i tako izborili plasman među osam najboljih ekipa na Starom kontinentu. Crno-beli su na neugodnom gostovanju, u neizvesnoj završnici, slavili rezultatom 84:88.

Heroj srpske ekipe ponovo je kapiten, Kevin Panter. Američki bek je pri rezultatu 80:81 pogodio trojku, a domaćin nije pronašao adekvatan odgovor da za manje od 20 sekundi uzvrati Partizanu.

Panter nije bio na prepoznatljivom nivou i posle dužeg vremena završio je utakmicu sa jednocifrenim poenterskim učinkom, ali jedan pogođen šut bio je dovoljan da reši meč.

Veliki uspeh napravila je ekipa Željka Obradovića plasmanom u plej-of, a od rezultata u narednoj rundi zavisi ko će tamo dočekati crno-bele.

Aleksa Avramović i Zek Ledej predvodili su Partizan sa po 22 ubačena poena do najvažnijeg trijumfa u novijoj istoriji kluba.
24
1

1 Komentara

  1. Svaka cast Panteru.Opet timski igrac.Ne zaborabljamo Ledeja,Aleksu,Smajlija..Svi su super.I svaka cast predsednice Ostoja..

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter