0
Košarka

FOTO: YouTube/Screenshot

O’Nil SE IZJASNIO KO MU JE FAVORIT ZA OSVAJANJE MVP NAGRADE: ‘Impresivan je zaista!’ (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.23 u 11:10

Nada se da će Embid osvojiti.

Legendarni košarkaš Šekil O’Nil se nada će novi MVP NBA lige biti košarkaš Filadelfije Džel Embid. Glavni konkurent će mu biti srpski košarkaš I dvostruki uzastopni osvajač ovog priznanja Nikola Jokić.

O’Nil je rekao da mu krijterijum nije jasan I da li gledaju pobede ili samo statistika i dodao da je Embid impresivan.

-Impresivan je zaista, ali problem je nejasan kriterijum Da li se gledaju pobede ili samo statistika? Morate da gledajte na Janisa i Milvoki, oni imaju prvo mesto, Denver takođe. Nadam se da će Embid osvojiti i ta partija mi je učvrstila odluku. Sudeći po novim pravlima, nisam siguran. – zaključio je Šekil.

Embid u proseku ima 33,3 poena, 10,2 skoka i 4,2 asistencije, dok je prosek Nikole Jokića 24,8 poena, 11,9 skokova i 9,9 asistencija.

Jokić u završnici regularnog dela odmara, tačnije oporavlja se od povrede lista, dok njegov Denver beleži slabije rezultate, koji neće uticati na plasman na tabeli Zapada. Džoel je protekle noći ubacio 21 poena u porazu od Majamija, ali će propustiti naredni susret sa Atlantom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter