0
Fudbal

SERBIA vs BIH. Stara Pazova, 07.04.2023. foto: Nebojsa Parausic Fudbal, Srbija, Bosna i Hercegovina, Zene

NAŠE REPREZENTATIVKE ‘PRESLIŠALE’ KOMŠINICE: Poluvreme iz snova!

Objavljeno: 07.04.23 u 20:23

Fantastično izdanje naše ženske A reprezentacije u proveri protiv Bosne i Hercegovine i ubedljiva pobeda – 6:0 (5:0).

Gledali smo ranije naše devojke u mečevima kada su uspevale da nadigraju i savladaju i jače i atraktivnije rivale, ali čini se da odavno nisu delovale tako uverljivo kao u prvih 45 minuta utakmice sa Bosnom i Hercegovinom. Ceo tim je odigrao perfektan meč, a ostaće zapisano, jer se zaista retko dešava u fudbalu, da je Jelena Čanković demonstrirala silu i moć – čak pet puta je igračica Čelzija asistirala za realizaciju Alegre Poljak, zatim Tijane Filipović u tri navrata i Milice Mijatović.

SERBIA vs BIH.
Stara Pazova, 07.04.2023.
foto: Nebojsa Parausic
Fudbal, Srbija, Bosna i Hercegovina, Zene

Svaki put loptom koja je završavala iza zadnje linije odbrane Bosne i Hercegovine, osim u slučaju kada je napravila pravi slalom i onda nesebično poslužila Tijanu Filipović kojoj nije bilo teško da savlada Alminu Hodžić. Posle sjajne igre i rezultata u prvom delu igre, u nastavku je viđen samo jedan gol. Selektor Dragiša Zečević iskoristio je priliku da pruži šansu i drugim igračicama, jer za tri dana devojke očekuje nova provera, sada protiv Južne Afrike, selekcije koja će učestvovati na predstojećem Prvenstvu sveta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter