0
Evroliga

from left Ioannis Papapetrou, James Nunnally, Alen Smailagic, Uros Trifunovic, Yam Madar, Mathias Lessort, Dante Exum, Kevin Punter, Zach LeDay, Danilo Andjusic celebrate after winning the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MOGU LI CRNO-BELI DA IZNENADE MONAKO I OBEZBEDE TOP 8: Kladionice kažu da je domaćin favorit – dobra kvota na Partizan!

Objavljeno: 07.04.23 u 15:44

Očekujemo zanimljivu utakmicu.

Košarkaši Partizana Mozzartbet odigraće utakmicu 33. kola Evrolige, večeras od 21 čas i to protiv ekipe Monaka. Utakmica se igra u Kneževini, a crno-beli bi trijumfom obezbedili plasman u TOP 8 fazu Evrolige, bez obzira na druge rezultate.

Što se tiče favorita na ovom susretu, naš beting partner efbet, tu ulogu prepustio je Monaku. Kvota na ekipu koju predvodi Saša Obradović je 1.68, dok je kvota na trijumf Partizana 2.50.

Pored ovih, u ponudi je mnoštvo igara, iz svih svetskih liga, a detaljnije se u sve možete uputiti na sajtu efbet.

Monako je tim koji ima izuzetne pojedince, ali igraju timski. Ono što smo analizirali, to je da su oni u nekom proseku od 86,5 poena, ali njihova igra u tranziciji je dosta bitna. Daju dosta poena u tranziciji i u izolaciji, daju dosta poena da koriste utrčavanje sa strane pomoći i ono gde su posebno dominantni, to je skok u napadu. Prosečno daju po 60 poena za sve te četiri stvari. Moramo o svemu da vodimo računa, da smanjimo te brojke, ključ je odbrana i to je suština te utakmice – istakao je Željko Obradović pred ovaj susret.

BONUS VIDEO:

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter