0
Fudbal

FOTO: Youtube/printscreen

MIJATOVIĆ O ANĆELOTIJU: ‘Mora da shvati da je Real Madrid komplikovan klub, uvek zavisi od toga da li osvajate titule ili ne!’

Objavljeno: 07.04.23 u 10:40

Bivši igrač ‘kraljevskog kluba’ nakon pobede na Barsom.

Fudbaleri Real Madrida su pre nekoliko dana deklasirali Barselonu na ‘Kamp Nou’ u polufinalu Kupa Kralja rezultatom 4:0, a Karim Benzema je opet pokazao svoj karakter na toj utakmici, postigavši het-trik i asistenciju za Vinisijusa.

Legendarni fudbaler Madriđana Predrag Mijatović je rekao da se Anćelotijevo ponašanje malo promenilo.

-Ančelotijevo ponašanje se malo promenilo. Mora da shvati da je Real Madrid komplikovan klub, uvek zavisi od toga da li osvajate titule ili ne. Mora da bude miran, jer ga ljudi i igrači mnogo vole „Imam osećaj da se nešto dešava i da Karlito nije tako srećan kao pre par meseci. Voleo bih da ostane još godinu dana. – započeo je.

Govorio je i o meču sa Barselonom i istakao da je uživao u odličnoj utakmici.

-Uživao sam u odličnoj utakmici. Kakva ličnost, kakav karakter tima. Ovaj tim raste. Detektuje slabosti protivnika, ubrzava ritam i kažnjava. Igrali su savršeno u drugom poluvremenu. Morali su da pokažu da i dalje mogu da se takmiče i da je ovaj tim još uvek gladan i želi da ima spektakularnu godinu. – nastavio je bivši reprezentativac Jugoslavije.

Dotakao se i oko Modrićevog produžetka ugovora i misli da neće biti problema i da će na kraju ostati

-Vidim ga kao motivisanog, kao da nije ništa osvojio u poslednjih 10 godina. Mislim da će produžiti ugovor još godinu dana. Mislim da neće biti problema, mislim da klub zna da Luka želi da ostane i da će na kraju ostati. – dodao je on.

Na kraju je pričao i o Benzemi i rekao da nije na nivou od prošle sezone, ali da i dalje postiže golove.

-Prošlogodišnji Benzema je bio spektakularan, najbolji igrač na svetu. Ove sezone nije na tom nivou, ali i dalje postiže golove. To želimo od njega, golove. – zaključio je Predrag Mijatović.

 

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter