0
Evroliga

FOTO: Twitter screenshot

‘LEPO TE JE PONOVO VIDETI’: Novak ulaskom u dvoranu izazvao ovacije domaće publike! (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.23 u 22:16

Srbin je omiljeni u Monaku!

U okviru 33. kola najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja na Starom kontinentu ekipa Monaka ugostila je sastav beogradskog Partizana.  Izabranike Željka Obradovića jedna pobeda deli od garantovanog plasmana u plej-of fazu elitnog takmičenja, ali znali su crno-beli kome dolaze u goste.

Posle 20 minuta borbe Partizan vodi sa 35:42.
Utakmicu u Monako iz prvog reda VIP lože posmatra najbolji teniser na planeti, Novak Đoković. ‘Prvi reket sveta’ došao je u društvu supruge Jelene da isprati atraktivan susret samog finiša Evrolige.

Srpski as se trenutno priprema za početak sezone na šljaci, koja se otvara upravo u Monaku. Popularni ATP Monte Karlo, turnir masters 1000 serije, prvi je na programu kada je u pitanju omiljena podloga Rafaeala Nadala.

Šef stručnog štaba Monaka, Saša Obradović, prijatelj je slavnog tenisera i neretko je dolazio da ga bodri na njegovim mečevima.

U momentu Noletovog ulaska u halu oglasio se i zvanični spiker:

– Novak Đoković sa nama ove večeri u dvorani – čulo se sa razglasa, a onda su usledile ovacije domaće publike, koja izuzetno ceni i voli srpskog asa.

Evroliga nije propustila priliku da se pohvali Noletovim prisustvom na još jednoj utakmici ovog takmičenja, pa je na njihovom zvaničnom nalogu ‘osvanuo’ video i kratka poruka za Đokovića.
-Lepo te je ponovo videti, Novače – napisala je Evroliga na svom Tviter profilu.
BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter