0
Evroliga

FOTO: KK Partizan Mozzart Bet @PartizanBC/ Twitter

LEDEJ I AVRAMOVIĆ BLISTAJU POSLE TRIJUMFA: ‘Kao tim smo nepobedivi!’ (FOTO)

Objavljeno: 07.04.23 u 23:40

Velika pobeda Partizana!

Košarkaši Partizana savladali su Monaku u okviru 33. kola najkvalitetnijeg evropskog takmičenja i tako izborili plasman među osam najboljih ekipa na Starom kontinentu. Crno-beli su na neugodnom gostovanju, u neizvesnoj završnici, slavili rezultatom 84:88.

Junak Partizana je kapiten Kevin Panter, koji je na nešto manje od 20 sekundi do kraja utakmice pogodio fantastičnu trojku vrednu plasmana u plej-of.
Ipak, tokom celog meča beogradski sastav predvodilu su sjajni Zek Ledej i Aleksa Avramovića, sa po 22 poena, a ovaj tandem je prvi izneo utiske posle trijumfa.

– Bilo je sjajno biti deo istorije. Imamo igrače koji su sjajni, hoćemo da budemo zajedno, mnogo smo toga žrtvovali, hoćemo da budemo samo bolji – rekao je Ledej i dodao:

– Mislim da ne. Nikada nisam gubio veru u tim. Našli su saigrači načine da mi daju loptu kada je išlo, mi smo je sjajno delili između sebe, znali smo da smo nepobedivi kao tim – poručio je krilni centar, a potom se nadovezao Avramović:

FOTO:
KK Partizan Mozzart Bet
@PartizanBC/ Twitter

– Mislim, sada lakše dišemo, obezbedili smo i sedmo mesto. Možemo da budemo i peti i da opet igramo sa Monakom za par nedelja, ali ne razmišljamo o tome, ovo je timski uspeh, zatvorili smo meč na pravi način, iako nismo dobro počeli. Pogodili smo neke sjajne šuteve, vratili su se, imaju jedan od najboljih timova, talentovan, sa dobrim trenerom. Ako želimo da ih pobedimo, moramo da damo svoje najbolje, tako smo i ušli u Top 8 fazu – kazao je Avramović

10
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter