2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JUGOVIĆ O OSVAJANJU KUPA ŠAMPIONA U BARIJU: ‘Previše se taj uspeh romansira!’ (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.23 u 20:42

Obeležio je jednu eru.

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji Crvene zvezde, nesumnjivo je Vladimir Jugović. On se sada, nakon 24 godine prisetio tog uspeha, kada je Crvena zvezda prvo postala prvak Evrope, a zatim i sveta.

‘Znaš kako ja gledam na to? Kad se napravi jedan veliki rezultat, onda se čitava priča romansira. Čitav taj uspeh Zvezde danas se romansira. Po meni je u pitanju bio samo splet raznih okolnosti, puno više nego što je nešto bilo planirano i građeno. No, to je samo moje mišljenje. Je li Robi došao planski? Nije. Je li Belodedić stigao planski? Nije.’ – rekao je Jugović i potom dodao:

‘Jesam li ja došao planski? Kod nas se takve stvari i takve priče predimenzioniraju i romantizuju te neki ljudi često znaju sami sebi da pridaju puno više zasluga od onoga što je zapravo bilo. Iza svakog uspeha stoji neka priča, samo je razlika u tome ko tu priču priča i ko na kojoj istini insistira.’ – zaključio je legendarni fudbaler Crvene zvezde.

6
0

2 Komentara

  1. Splet okolnosti lupi Jugovic i ostade ziv.Stigli do prvaka sveta i Evrope bez poraza . Slucajno nema sta , srozao si se Jugo i ponizio svoje drugove. Dejo hteo sam svoje iskljucenje.Sad svi znamo sto si van C.Zvezde. Kao Srbin vise se osecas Italijanom.Zao ti je para od prodate tojote umesto da kazes da je za uspeh zasluzan tim i da posteno podeliti pare sa drugovima.Meni licno je drazi gol Savicevica u Minhenu nego tvoja oba u Tokiju.Siguran sam da si razocarao veliki broj navijaca Zvezde.

    1
    2
    Odgovori
    • Ajde ne lupaj….Decko je posten cim nije u nasem fudbalu, inace bi ga oberucke prihvatili. Ti znas bolje od njega sta je bilo? Mora da si ti igrao i osvojio nekoliko liga sampiona. Ali ti vise verujes Nedimovicu, Terzicu i toj ekipi koja se bavi kriminalom.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter