0
Košarka

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Olympiacos Piraeus Basket at Aleksandar Nikolic Hall on April 06, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DŽON HOLAND UBACIO REKORD KARIJERE, PA POTOM OTVORIO DUŠU: I novinarka je ostala zatečena! (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.23 u 09:10

Kakav izliv emocija!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet sinoć su u prepunoj dvorani Pionir savladali Olimpijakos u 33. kolu Evrolige – 87:79.

Jedan od najboljih pojedinaca meča uz Fakunda Kampaca bio je, pomalo zaboravljeni, Amerikanac Džon Holand.

FOTO: STARSPORT

 

Nekadašnji igrač Burse ubacio je lideru Evrolige 17 poena što je i njegov rekord karijere u ovom takmičenju.

Nakon meča bio je veoma nasmejan i pozitivan, kao što je i tokom cele sezone, čak i kada je pored klupe posmatrao saigrače.

To je život! Tako ide igra, tako ide život. Jednog dana te, recimo, ostavi devojka i ne igraš mesec dana zbog toga. A onda kreneš da igraš i pogađaš. Potrebno je ostati koncentrisan, šta god da se dešava. I… Mislim da smo odradili baš to. Jeste da nemamo šanse za plej-of, ali smo odigrali timski, borili se, a s tim treba da nastavimo i u doigravanju ABA lige. – započeo je Holand izjavom koja je zatekla i novinarku Sport Kluba.

FOTO: STARSPORT

 

Nije previše komentarisao svoju sjajnu partiju, smatra da je bitno samo da tim ide napred.

Ovoga puta sam ja bio u centru pažnje, sledeći put će neko drugi, važno je samo da zajedno idemo napred. – zaključio je Holand.

11
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter