0
Evroliga

Novak Djokovic (L) and Stefan Djokovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Pireus at Stark Arena on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ĐOKOVIĆ POSETIO KOŠARKAŠE PARTIZANA U MONAKU: Srpski teniser pružio podršku crno-belima! (FOTO)

Objavljeno: 07.04.23 u 14:45

Španski trener je podelio fotografiju.

Košarkaši Partizana Mozzartbet pretposlednji meč prvog dela Evrolige, odigraće na gostovanju ekipi Monaka večeras od 21 čas, a pred taj susret, dobili su i značajnu podršku u vidu najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića. Naime, Srbin je posetio crno-bele u Kneževini, gde se slikao sa jednim od pomoćnika Željka Obradovića Đozepom Marijom, koji je bio oduševljen.

FOTO: Instagram/ jotaemebdn

Novak je tako iskoristio slobodno vreme, između treninga u sklopu priprema za Masters u Monte Karlu, na kome će biti favorit. Podsećamo, učešće na tom turniru, otkazali su Rafael Nadal i Karlos Alkaraz, obojica zbog povreda.

Đoković je bio i na jednoj Partizanovoj utakmici u Beogradu, kada su crno-beli dočekali Olimpijakos. Nije poznato da li će Novak i večeras biti uz crno-bele, ali je jasno da im je i ova poseta zasigurno značila.

Nešto ranije, na treningu Partizana, našao se i Majk Džejms, jedan od najboljih igrača Monaka i Evrolige, koji je tom prilikom razgovarao sa Željkom Obradovićem i Danilom Anđušićem.

BONUS VIDEO:

5
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter