0
Evroliga

FOTO: Twitter screenshot

ĐOKOVIĆ ‘JUNIOR’ VATRENIM NAVIJANJEM ODUŠEVIO GROBARE: Stefan slavio svaki poen Partizana u Monaku! (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.23 u 23:14

Veliki uspeh crno-belih!

Košarkaši Partizana savladali su Monaku u okviru 33. kola najkvalitetnijeg evropskog takmičenja i tako izborili plasman među osam najboljih ekipa na Starom kontinentu. Crno-beli su na neugodnom gostovanju, u neizvesnoj završnici, slavili rezultatom 84:88.

Heroj srpske ekipe ponovo je kapiten, Kevin Panter. Američki bek je pri rezultatu 80:81 pogodio trojku, a domaćin nije pronašao adekvatan odgovor da za manje od 20 sekundi uzvrati Partizanu.

Veliki uspeh napravila je ekipa Željka Obradovića plasmanom u plej-of, a od rezultata u narednoj rundi zavisi ko će tamo dočekati crno-bele.

Aleksa Avramović i Zek Ledej predvodili su Partizan sa po 22 ubačena poena do najvažnijeg trijumfa u novijoj istoriji kluba.
Pažnju svetske, ali posebno domaće javnosti, još jednom je privukao sin najboljeg tenisera na planeti. Stefan Đoković, za kojeg je Novak otkrio da voli Partizan, postao je zvezda večeri u Monaku.
Svaki poen crno-belih proslavljao je Stefan na vrlo primetan način. Pogledajte kako je to izgledalo.

13
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter