0
Tenis

Olympic games London 2012.Tennis tournament.Roger Federer SUI v Juan Martin Del Potro ARG.Juan Martin Del Potro reacts.London, 03.08.2012..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DA LI SE VRAĆA DOBROĆUDNI DIV?: Argentinac blizu da zaigra na US Openu!

Objavljeno: 07.04.23 u 13:25

Bilo bi lepo!

U februaru prošle godine, Huan Martin Del Potro odlučio je da okači teniski reket o klin i završi karijeru koja je obeležena velikim brojem povreda.

Ipak, tokom Svetskog prvenstva u Kataru, obećao je – ukoliko Gaučosi osvoje Zlatnu boginju on će dati sve da zaigra na US openu, koji je osvojio već jednom 2009. godine.

Kako su Argentinci došli do titule, sada je red na Del Potra, a na US Openu su raspoloženi da uruče specijalnu pozivnicu divu iz Tandila.

Del Potro ima ogroman broj navijača u Americi. Ako želi da dođe da igra kod nas, dobrodošao je. To nama nikako ne predstavlja problem. – rekla je izvršna direktorica američkog grend slema, Stejsi Olaster.

U karijeri je osim US Opena osvojio 21 ATP titulu, te dve olimpijske medalje – srebro u Rio de Žaneiru te bronzu u Londonu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter