0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

CRNO-BELI NAPADAJU KNEŽEVINU I MESTO U TOP 8!

Objavljeno: 07.04.23 u 16:30

Prva meč lopta za Partizan!

Sinoć su i Žalgiris i Baskonija zabeležili pobede, tako da je sada na izabranicima Željka Obradovića da iskoriste priliku i obezbede mesto među 8 najboljih evropslih ekipa. Šansu će imati već večeras, od 21 čas, kada Partizan gostuje Monaku nazatvaranju pretposlednjeg, 33. kola Evrolige.

Crno-beli se uoči ovog kola nalazi u više nego povoljnoj poziciji, jer se nalaze na svega korak od mesta u top 8, ali pitanje plasmana u plej-of može biti rešeno već večeras, ukoliko Partizan savlada Kneževe. Prvi susret ovih timova je pripao beogradskoj ekipi, koja je u Pioniru ubedljivo slavila ubedljivo sa 100:80, pa je sigurno da je trener Monaka, Saša Obradović, željan da se osveti svom prezimenjaku.

Sigurno je i da nas očekuje lavina uzbuđenja na terenu, a da tako bude i izvan terena potrudila se kladionica AdmiralBet koja je spremila sjajnu ponudu za sve ljubitelje sportskog klađenja, pogotovu za one koji vole da igraju na poene igrača jer ih očekuju pojačane kvote, ali to nije sve! Svi igrači koji na tiketu odigraju poene za 5 ili više poena evroligaških igrača očekuje 10% freebeta od svakog uplaćenog tiketa! Da li će Lesor prebaciti 12,5 poena, da li je granica od 10,5 poena previsoka za Ledeja ili je granica 4,5 ipak preniska za Madara? Pogledajte ponudu, izaberite svoju petorku i preuzmite 10% freebeta!

Ova promocija, kao i mnoge druge očekuju sve igrače registrovane na AdmiralBet.rs, dok sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega par minuta, a u par klikova je može kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Andrdoid ili iOS aplikacije. Naknadno, prva uplata depozita sa sobom povlači i dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Posetite AdmiralBet.rs, pogledajte ponudu za poene igrača i naplatite svoje poznavanje najkvalitetnije evropske košarke!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter