0
Ostali sportovi

Uros Bregar Kristina Liscevic i Jovana Stoiljkovic Handball match Serbia - Slovakia, Srbija - Slovacka Belgrade, Serbia on April 21, 2021. 21.4.2021. April 21. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

BREGAR PREZADOVOLJAN UTAKMICOM U TURSKOJ: „Prva utakmica je gotova, ali je najvažnija ona koju igramo u sredu“

Objavljeno: 07.04.23 u 19:55

Izuzetna utakmica naših rukometašica

Najbolje srpske rukometašice su prilično ubedljivo slavile na gostovanju reprezentaciji Turske u prvom meču baraža za Svetsko prvenstvo sa 24:33.

Nakon završetka utakmice oglasio se selektor naših devojaka Uroš Bregar, koji se pre svega zahvalio iskusnim igračicama na odzivu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

– Nisam zadovoljan prvim poluvremenom jer smo pravili previše tehničkih grešaka, ali ono što je bilo dobro, bio je rezultat. U pauzi smo razgovarali o tome šta je potrebno popraviti. Prioritet je bio ubrzati igru i smanjiti broj grešaka, što smo do kraja uspeli. Posebno sam srećan što su sve igračice dobile priliku da zaigraju. Veliku zahvalnost dugujem starijim igračicama koje su pristale da dođu da pomognu da se kvalifikujemo na Svetsko prvenstvo i mislim da su zaslužile da ih pozdrave pune tribine u sredu na Banjici – istakao je slovenački stručnjak.

Nezaustavljiva za odbranu Turske bila je Sanja Radosavljević, koja je postigla čak devet golova.

Prva utakmica je gotova, ali je najvažnija ona koju igramo u sredu. Dobar meč za nas, iako smo imale i neke loše momente, ali ono što je važno jeste da smo postigle krajnji cinj, a to je da zabeležimo pobedu. Pozvala bih sve navijače da dođu i da nas podrže u što većem broju – poručila je za kraj Sanja Radosavljević.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter