0
Košarka

Kosarka, ABA League, season 2010/2011.Partizan Vs. Helios (Domzale).Head coach Zmago Sagadin.Belgrade, 12.10.2011..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com ©

BIVŠI TRENER ZVEZDE SMATRA: „Partizan može da osvoji Evroligu!“

Objavljeno: 07.04.23 u 13:10

Naširoko pričao o svemu!

Partizan je nadomak Top 8 faze Evrolige, već večeras može da obezbedi mesto među u četvrtfinalu ukoliko savlada Monako.

Nekadašnji trener Crvene zvezde, Zmago Sagadin, komentarisao je za Mondo da čak smatra da crno-beli mogu do titule Evrolige.

Mislim da de fakto nema nepobedivih. Videli ste da je Real bez velikih problema pao u Beogradu. Možda najčvršće deluje Olimpijakos koji ima trenera koji drži tim, dok to nije situacija u Realu, Monaku i nekim timovima još. Tamo gde postoji red i disciplina, gde se igra odbrana, gde je iz meča u meč dosta konstantnosti… – počinje slovenački stručnjak.

Kosarka, ABA League, season 2010/2011.Partizan Vs. Helios (Domzale).Head coach Zmago Sagadin.Belgrade, 12.10.2011..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com ©

 

Partizan je kaže najjači na klupi, tako da smatra da ne bi bilo iznenađenje i da Parni valjak podigne titulu.

Mnogo timova ima velike padove, idu gore-dole, a to nije dobro. Partizan igra sve konstatnije i mislim da se može meriti sa svima. Mislim da je Partizan sasvim realno kandidat i da osvoji Evroligu! Nije realno, ali je po meni možda i tihi favorit, pošto je najjači na klupi, ima najviše reda, discipline, ima najveći fond igrača, mislim da mora hrabo da napadne visoke pozicije u Evroligi. – zaključio je Sagadin.

10
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter